Piano stemmen

Mijn piano stemmen

Een piano of vleugel ontstemt omwille van diverse factoren. Naast de intensiteit in gebruik hebben ook de relatieve luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen een sterke invloed. Om je instrument in optimale conditie te houden, raden wij aan om je piano of vleugel minstens één keer per jaar te laten stemmen.

Hoeveel kost een piano stemmen?

Een stembeurt in zuid West-Vlaanderen (regio Westhoek – Oostduinkerke – Diksmuide – Roeselare – Kortrijk) kost 88 euro (incl. btw). Buiten deze regio komt er een kilometervergoeding bij. Deze tarieven gelden van maandag tot en met vrijdag tijdens de kantooruren (tot 17u30). Na 17u30, in het weekend en op feestdagen gelden afwijkende tarieven.

FAQ

Dries Verhulst - Pianostemmer

Dries Verhulst

Dries Verhulst studeerde van 2007 tot 2010 aan het HMC Amsterdam waar hij de opleiding Pianotechniek volgde. in juni 2010 studeerde Dries af als Pianotechnicus. Naast het diploma pianotechnicus is hij ook gecertificeerd pianostemmer. Dit label wordt enkel toegekend na het afleggen van een examen pianostemmen.

Vraag een stembeurt aan

pianovleugel
Dries Verhulst is gediplomeerd pianotechnicus en -stemmer. Hij is ook gecertificeerd door de VvPN, de vakvereniging voor pianotechnici.