Piano kopen

Piano kopen?

Voor advies op maat bij de aankoop van een piano of een vleugel ben je bij Piano’s Verhulst aan het juiste adres.
Zowel beginnende als (semi-)professionele pianisten, gidsen wij doorheen het ruime aanbod aan nieuwe en tweedehands piano’s en vleugels. Misschien ben je op zoek naar een piano waarbij je met een koptelefoon kunt spelen? Dan vertellen we je graag alles over onze akoestische piano’s met silent systeem, onze Yamaha digitale piano’s of onze hybride piano’s, eveneens van het merk Yamaha. Benieuwd naar onze tweedehands piano’s en vleugels van merken zoals Bösendorfer of Bechstein? Zaakvoerder Dries Verhulst geeft uitvoerig toelichting bij de tweedehands instrumenten die hij gerestaureerd of gereviseerd heeft.

Waarom kopen bij Piano’s Verhulst?

Persoonlijk, deskundig advies voor beginnende en professionele pianisten
Hidden content
Keuze uit diverse kwaliteitsniveaus
Hidden content
Uitproberen in de toonzaal
Hidden content
Gratis levering, stembeurt en technisch nazicht
Hidden content
Keuze uit nieuwe en tweedehands instrumenten
Hidden content

Onze merken

Yamaha

Piano’s Verhulst is geselecteerd vertegenwoordiger van het gerenommeerde topmerk YAMAHA en dit zowel voor digitale als akoestische piano’s en vleugels. Het merk is gekend voor het hoge kwaliteitsniveau van de instrumenten en het elegante design, dit binnen een correcte prijssetting. Dit zijn de belangrijkste redenen voor het grote succes van deze instrumenten.

YAMAHA biedt kwaliteitsvolle akoestische instrumenten aan in diverse prijsklassen. Dit vertaalt zich in een breed assortiment: van compacte (buffet-)modellen voor beginnende pianisten (bijv. de reeks b1 tot en met b3) tot professionele (studie-)vleugels (bijv. C3 of C5). Je kan al een nieuwe akoestische Yamaha-piano huren vanaf 69 euro per maand.

Daarnaast beschikt Yamaha ook over verschillende types van digitale piano’s. Juist omdat Yamaha naast digitale piano’s ook akoestische instrumenten bouwt, beschikken zij over een enorme technische kennis en een uitzonderlijk grote database van klanken. Zo klinkt een digitale piano van Yamaha steeds vol en warm en lijkt de aanslag sterk op die van een akoestisch instrument. Dit maakt een Yamaha digitale piano een uitstekend instrument voor de beginnende pianist.


Kemble

De Kemble piano’s zijn ontworpen in Europa en zijn stuk voor stuk een voorbeeld van een compromisloze toewijding wat betreft stijl en kwaliteit. Zo ontstaat de “Kemble sound”, een combinatie van een Europese zangbodem met zorgvuldig geselecteerde materialen. Dit maakt het mogelijk om piano’s te leveren van de hoogste kwaliteit en fijnste speelbaarheid.

Sinds 2009 worden de Kemble piano’s geproduceerd in een van ’s werelds meest moderne fabrieken waar “state of the art” productietechnieken gecombineerd worden met oude ambachtelijke vaardigheden om zo instrumenten van topkwaliteit te produceren. Échte Kembles, dus.


Feurich

Feurich piano’s worden gebouwd door toegewijde pianotechnici die steeds de moderne manier van het bouwen van een piano combineren met traditionele technieken.

De optimale implementatie van hightech-machines, fenomenaal meesterschap en een nauwgezette kwaliteitscontrole zorgen ervoor dat Feurich steeds topinstrumenten op de markt brengt voor zowel beginnende als gevorderde pianisten.