Piano kopen, Piano huren, Piano stemmen: Piano's Verhulst in Poperinge.

Yamaha digitale piano’s

Yamaha Arius YDP 163

vanaf € 1.101

Yamaha Arius YDP S52

vanaf € 1.020

Yamaha Clavinova CLP 685

vanaf € 4.097
Yamaha CSP 150

Yamaha Clavinova CSP 150

vanaf € 2.324
Yamaha CSP 170

Yamaha Clavinova CSP 170

vanaf € 2.946

Yamaha Hybrid Piano NU1

*  Prijslijst oktober 2018

Over Yamaha digitale piano’s

Yamaha kent inmiddels een lange traditie van piano- en vleugelbouw. In 1887 bouwde de oprichter Torakusu Yamaha zijn eerste harmonium. In de jaren 1900 volgde de eerste piano en in 1902 werd de eerste vleugel gebouwd. Inmiddels zijn er meer dan 6 miljoen piano’s en vleugels gebouwd en verkocht. Ook op elektronisch gebied is Yamaha niet meer weg te denken.

Yamaha’s beroemde reeks digitale piano’s heet al sinds jaar en dag Clavinova… Een rake benaming, vrij vertaald ‘Nieuw Klavier’. Met al bijna 35 jaar op de productieteller en elke drie jaar geheel nieuwe series is de Clavinova serie vandaag de dag dus het ultieme product ten opzichte van alle noviteiten die we door de jaren heen geïntroduceerd hebben zien worden.

Yamaha maakt in de Clavinova serie onderscheid tussen CLP-modellen en CVP-modellen. Deze series worden binnen de R&D afdeling van Yamaha los van elkaar ontwikkeld, al worden nieuwe ontwikkelingen in de CLP-serie op het gebied van bronklank, klavier, versterking en dergelijke wel vaak in een later stadium geïntegreerd in de CVP-serie.

Het grote verschil tussen een CLP-piano en een CVP-piano is de aanwezigheid van ritmische begeleidingen in de CVP-modellen. Doordat deze wel in de CVP-modellen voorhanden zijn, worden de CVP’s meestal Ritmepiano’s genoemd. De CLP-piano’s worden ‘gewone’ digitale piano’s of studiepiano’s genoemd.

Bezoek de Yamaha website

Yamaha digitale piano’s

  • Compact en budgetvriendelijk
  • Nieuwste Yamaha technologie
  • Diverse uitvoeringen volgens uw smaak

 

Back to Top