Piano kopen, Piano huren, Piano stemmen: Piano's Verhulst in Poperinge.

Over Dries Verhulst

Dries Verhulst, zaakvoerder en pianotechnicus

Over Dries Verhulst

Ik groeide op tussen de piano’s van mijn vader en had van kinds af aan een grote interesse in techniek. Het fascineerde me hoe zoveel verschillende onderdelen in een mechaniek perfect moeten samenwerken om goed te functioneren. Ik was vastberaden om mijn toekomst in de pianotechniek uit te bouwen. Toen ik 21 was, maakte ik dan ook de keuze om de driejarige opleiding pianotechniek aan het HMC Amsterdam te volgen.

Omdat mijn passie uitgaat naar het technische aspect van de vleugel of piano richt ik mij vooral hierop. Het is duidelijk dat in België een groot tekort is aan gedreven en goed opgeleide technici. Door mijn professionele niveau en het vertrouwen dat ik reeds verworven heb bij diverse particulieren en professionele pianisten en muziekorganisaties, heb ik reeds diverse vleugels van semiprofessionele en professionele pianisten gereviseerd. Op dit pad wil ik mij verder ontwikkelen om zo een prangende nood op de Belgische markt te verhelpen.

Dries Verhulst

Wat klanten over mij vertellen

De piano speelt zo prachtig. Ik wou je  absoluut eens zeggen dat de prijs die je vroeg het “ZO” waard is, je bent een artiest in je vak. Het is een totale specialisatie en gehoortalent. Dank in ieder geval!

C. Battheu, Proven
Ik dank u voor de restauratie van de Bechstein mechaniek. Nooit tevoren was de touché zo zacht. Chapeau dus!
A. De Roeck, De Haan.

Profiel

Dries Verhulst

Zaakvoerder, pianotechnicus en -stemmer

Gediplomeerd pianotechnicus.

Kenmerken

Mijn specialisatie ligt in technisch onderhoud en restauratie van instrumenten. Het is mijn passie om een instrument dat jarenlang bespeeld werd weer technisch in optimale staat te brengen met eerbied voor het originele concept van het merk.
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge
E dries@pianosverhulst.be
T +32 (0)57 33 41 89

Sociale Media

Back to Top