Piano kopen, Piano huren, Piano stemmen: Piano's Verhulst in Poperinge.

Vleugelpiano of buffetpiano kopen?

U denkt eraan om een vleugel of piano te kopen?
Dan bent u bij Piano’s Verhulst aan het juiste adres!
Met onze ruime ervaring wijzen wij u graag de weg in uw zoektocht naar het juiste instrument.

Topmerk YAMAHA

Piano’s Verhulst is geselecteerd vertegenwoordiger van het gerenommeerde topmerk YAMAHA en dit zowel voor digitale als akoestische piano’s en vleugels. Het merk is gekend voor het hoge kwaliteitsniveau van de instrumenten en het elegante design, dit binnen een correcte prijssetting. Dit zijn de belangrijkste redenen voor het grote succes van deze instrumenten.

YAMAHA biedt kwaliteitsvolle instrumenten aan in diverse prijsklassen. Dit vertaalt zich in een breed assortiment: van compacte (buffet-)modellen voor beginnende pianisten (bijv. de reeks b1 tot en met b3) tot professionele (studie-)vleugels (bijv. C3 of C5). Je kan al een nieuwe akoestische Yamaha-piano huren vanaf 69 euro per maand.

Daarnaast beschikt Yamaha ook over verschillende types van digitale piano’s. Juist omdat Yamaha naast digitale piano’s ook akoestische instrumenten bouwt, beschikken zij over een enorme technische kennis en een uitzonderlijk grote database van klanken. Zo klinkt een digitale piano van Yamaha steeds vol en warm en lijkt de aanslag sterk op die van een akoestisch instrument. Dit maakt een Yamaha digitale piano een uitstekend instrument voor de beginnende pianist.

Occasion vleugels en piano’s

Daarnaast beschikt Piano’s Verhulst ook over tweedehands vleugels en piano’s van topmerken zoals C. Bechstein, Bösendorfer, Grotrian-Steinweg, Steinway & Sons, Yamaha, Kawai, en andere. Ze worden in ons eigen atelier gereviseerd of gereguleerd volgens het idee van de oorspronkelijke instrumentenbouwers.
Hierbij werken wij steeds volgens het originele concept van het instrument om elke vleugel of piano zijn kenmerkende klank terug te geven.

Ontdek het actuele aanbod piano’s

Uw voordelen

  • Persoonlijk advies
  • Nieuw of occasion
  • Keuze uit diverse kwaliteitsniveau’s
  • Jarenlange garantie
  • Technische follow-up  
  • Eigen transportdienst
  • Gratis levering, stembeurt en technisch nazicht

Contactgegevens

Bedrijvenpark Poort tot Poperinge
Europalaan 1B-1
B-8970 Poperinge
 +32 (0)57 33 41 89
 info@pianosverhulst.be

Openingsuren

Ma di wo do: op afspraak
Vrijdag: 10u – 17u30
Zaterdag: 10u – 12u
Zon- feestdagen: gesloten

Back to Top